Scroll Top
Spuiplein 59, 4511 AP Breskens
Welkom bij…
Etos Breskens

De Etos bestaat sinds 1919 en is dit jaar verkozen tot Beste Drogist van Nederland.

De drogisterij scoort het allerbeste op de combinatie service en voordeel. Het doel van de Etos in Breskens is om persoonlijke verzorging voor iedereen bereikbaar te maken. De Etos winkel in Breskens kent een groot assortiment, veel van deze producten worden aangeboden in A-merk maar ook Etos kent een goedlopend en voordelig eigen merk. Iedere twee weken komt er een folder uit die boordevol nieuwe aanbiedingen staat.

Op het gebied van huidverzorging, voetverzorging, babyverzorging, bad- en doucheproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u opzoek naar de beste producten voor uw haar? Dan hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende shampoos, haarstyling-producten en ook voor haarkleuring kunt u bij ons terecht.

Daarnaast kent de Etos verschillende make-up merken die uitgebreid in de winkel zijn gepresenteerd. Zoekt u een nagellak bijpassend aan uw jurkje? Kom dan snel eens langs en laat u adviseren.

Etos Breskens is tevens ook het adres als u iemand wilt verrassen met een leuk cadeau. Van fijne cadeausets, luxe geuren tot zomaar een kleinigheidje. Is de keuze toch wat moeilijk? Denk dan aan onze cadeaukaart. Wij verpakken deze feestelijk voor u, leuk om te geven en fijn om te krijgen.

Bescherming vinden wij ook erg belangrijk, gaat u op vakantie en bent u op zoek naar goede verzorging? De Etos in Breskens kent verschillende merken zonbescherming die u helpen zorgeloos te genieten van de zon. Om elke dag het beste uit jezelf te halen, heeft de Etos ook een ruim assortiment vitamines, mineralen en voedingssupplementen. Daarnaast heeft de drogisterij veel geneesmiddelen, medewerkers geven u graag een deskundig advies.

Naast dit uitgebreide assortiment kent de Etos een leuk baby-spaarsyteem. Bij elke €5,- die u besteedt aan baby-producten, krijgt u een spaarzegel. Bij de Etos-winkels zijn spaarkaarten te halen, bij inlevering van een volle kaart kunt u kiezen uit een aantal leuke producten of €2,50 korting. Naast dit spaarsysteem hebben wij het gehele jaar door spaaracties met verschillende thema’s, waaronder de bekende handdoekenactie.

De Etos in Breskens is geopend in juni 2008. Winkelmanager Agnetha Meijler en assistent Joan Casteleijn hebben de leiding over een vast team gemotiveerde verkoopsters bestaande uit de dames Nicole, Mirjam, Monique en Bianca. In het weekend en de vakanties wordt het vaste team bijgestaan door enthousiaste studenten.

Graag tot ziens bij Etos Breskens.

Openingstijden

Maandag: 8:30-18:00
Dinsdag: 8:30-18:00
Woensdag: 8:30-18:00
Donderdag: 8:30-18:00
Vrijdag: 8:30-20:00
Zaterdag: 8:30-18:00
Zondag: 9:00-18:00

Adres

Spuiplein 51
4511 AP Breskens

TELEFOON