Scroll Top
Spuiplein 59, 4511 AP Breskens
Welkom bij…
Leonidas Bonbons

Leonidas bonbons: Een eeuw van versheid, gulheid en traditie

Leonidas is een wereldbekende bonbon producent die meer dan 100 verschillende Belgische bonbons verkoopt over de hele wereld. Wij leveren deze heerlijke Leonidas chocolade dan ook met trots en liefde vanuit onze eigen verkooppunt.

Verse Leonidas bonbons 

Leonidas bonbons staan al jarenlang bekend om hun heerlijke kwaliteit. De natuurlijke ingrediënten waarborgen een unieke beleving van smaak en genot en zijn te vinden in allerlei verschillende varianten. Hartige bonbons bevatten de gezonde toevoegingen van bijvoorbeeld hazelnoten of walnoten en de zoete alternatieven bestaan naast een basis van cacao en verse room ook uit fruitige ingrediënten zoals kersen! We garanderen daarnaast altijd het leveren van verse, kwalitief-hoogstaande en veilige Leonidas bonbons. De pralines zijn één en al genieten en bieden een verwen-momentje voor uw tong! 

De Leonidas suikerboon bovenop de chocoladetroon

Behalve heerlijk van smaak, zijn de Leonidas bonbons ook nog eens zeer flexibel! Er zijn allerlei gelegenheden te bedenken waarop een Leonidas bonbon van veel toegevoegde chocolade waarde kan zijn. Zo zijn de bonbons bijvoorbeeld zeer geschikt als verrassingscadeau!

Chocolade bonbons cadeau geven is altijd een fijne spontane actie die door uw metgezel, collega of familie goed zal worden gewaardeerd. Leonidas bonbons geven net dat unieke beetje extra, wat bijvoorbeeld een doosje Merci niet heeft.
Wees dus onderscheidend en verras iemand met deze overheerlijke pralines!

Traditie van deze ambachtelijke pralines
De oprichter, Leonidas Kestekides, bouwde zijn bedrijf op sterke principes. Ook nu nog blijft de bonbon producent diezelfde principes met trots verdedigen. Het verklaart onze passie voor chocolade en waarom we nooit zullen toegeven op onze jarenlange traditie van topkwaliteit.

Hoewel traditie één van onze kernwaarden is, werd de markt regelmatig verrast met innoverende producten en zoete smaken van Leonidas. Bonbons in onze winkel bieden het beste van deze twee werelden aan de klant. In een fris en eigentijds kader kunt u toekijken hoe al onze bonbons vers worden verpakt in kleurrijke geschenkdoosjes of goudkleurige ballotins, waardoor een bezoekje aan de chocolaterie al snel wordt omgetoverd tot een magische ervaring.

Kortom, genoeg fijne bonbons en chocolade van Leonidas om uit te kunnen kiezen en zo jezelf en de mensen om je heen fijn een keer te verwennen, gewoon, omdat jij én zij het verdienen! 

Openingstijden

Maandag: 8:00-20:00
Dinsdag: 8:00-20:00
Woensdag: 8:00-20:00
Donderdag: 8:00-20:00
Vrijdag: 8:00-20:00
Zaterdag: 8:00-19:00
Zondag: 8:00-18:00

Adres

Spuiplein 49
4511 AP Breskens

U vindt ons bij de Klantenservice van Plus